hantverksbloggen

Varför köpa hantverk? Del 1


skrivet den 10 aug av Admin, klockan:08:14
Nu skriver jag inte mer om de så kallade skräphantverken utan när jag använder ordet hantverk framöver så menar jag föremål som någon verkligen gjort med handen. Ibland kan det vara svårt att veta om det verkligen är hantverk men man lär sig ganska snabbt att se skillnaden. Nu tillbaka till rubriken. Jag väljer alltid att köpa hantverk som är gjorda i någon by lite utanför själva turiststråken. Oftast har jag som krav att jag ska se var de gör sina hantverk så jag vet att de inte är gjorda på någon fabrik. Genom att köpa dessa hantverk så får du inte bara en fin pryl att dekorera ditt hem med eller ge bort i present utan du hjälper även familjen som producerar hantverken. Ofta är dessa famliljerna väldigt fattiga och eftersom jag inte vill ge pengar till tiggare så väljer jag att köpa saker av dessa familjerna.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt