hantverksbloggen

Hantverk i Sverige


skrivet den 17 aug av Admin, klockan:08:17
Tänkte avrunda med ett inlägg om mina tankar kring svenskt hantverk. Vi har väldigt mycket bra hantverk som är gjorda i Sverige och de mest kända måste vara våra glas från de småländska skogarna. Det åker folk från hela världen för att besöka våra glasbruk och inhandla kvalitetsglas från våra butiker. Glaset har en väldigt lång historia i Sverige och jag hoppas verkligen att vi kan bevara våra glasbruk så att framtida generationer kan få besöka dem. Eftersom jag inte tillhör det rikare skiktet i Sverige så har jag tyvärr inte råd att köpa dessa glas. Jag har faktiskt inte råd att köpa några slags hantverk som är gjorda i Sverige. Självklart skulle jag kunna köpa något hantverk för några tusenlappar men jag tycker att priset är för högt. Det är därför jag väljer att köpa mina hantverk utomlands och jag tycker även det känns bra att köpa hantverk av människor som verkligen behöver pengarna. Hoppas att jag kan åka iväg snart igen och då återkommer jag med lite nya inlägg om hur det har gått.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt